Betaalmogelijkheden

Bancontact

Bancontact is een veel gebruikte betaalmethode in België. Kiest u voor Bancontact dan wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving waar u kunt inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien.

AfterPay – Digitale Factuur (België)

AfterPay voert voor Hennepolie.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Sofort

SOFORT is een directe online overschrijvingsmethode. Het werkt zoals het bekende Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Als u kiest voor Sofort wordt u automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Wij ontvangen de bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en zullen direct de bestelling verwerken. Hierdoor ontvangt u de bestelling zo snel mogelijk.

Creditcards

U betalen met verschillende creditcards. Dit zijn: Visa, Visa elektron, Mastercard en Maestro. Er kan alleen betaald worden met 3D Secure. Hiermee is uw betaling extra veilig. Het is een persoonlijk wachtwoord net als uw pincode. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Zo bent u nóg beter beschermd tegen misbruik.

De 3D-SecureCode aanmaken

De eerste keer dat u online een aankoop doet en met de SecureCode wilt betalen, verschijnt er een scherm waarin u zich eenmalig registreert. U maakt zelf een code aan. Vervolgens kunt u uw persoonlijke code ook bij andere websites gebruiken.

Directe overboeking

Overboeken is een van de meest standaard manieren van betalen. Als u kiest voor een directe overboeking krijgt u het betaalverzoek met een uniek kenmerk te zien in uw scherm.  U kunt vervolgens het bedrag over maken via uw vertrouwde internet bankieren of met de klassieke overschijfkaart. Het bedrag maakt u over naar een derdengelden rekening. Wij accepteren overboekingen uit alle SEPA landen. De bestelling wordt pas verwerkt zodra de betaling op de derdenrekening is ontvangen.

iDeal

Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk betalen via je eigen bank. Als je doet aan internetbankieren heb je ook toegang tot iDeal. Met iDeal bij Hennepolie.nl kan betaald worden met onderstaande banken:

ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab bank

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Hennepolie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Hennepolie.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hetconsumentendeel van de AfterPay website.

De waardering van www.hennepolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2392 reviews.