Bezorgopties

Alle producten die niet met een brievenbusdoosje verzonden kunnen worden en/of waarbij het totale orderbedrag hoger is dan 100 euro worden als verzekerd pakket verzonden met de PostNL pakketdienst. Voor het extra verzekerd verzenden worden geen extra kosten in rekening  gebracht.

Pakketten

Wij informeren u graag goed over de verzending en afhandeling van uw bestelling. Voor pakketverzending (alles wat niet door de brievenbus kan) binnen Nederland en België betaalt u slechts € 4,95 (incl.btw) verzendkosten. Bestelt u boven de € 50,- dan is de verzending binnen Nederland gratis. Bestelt u boven de € 75,- dan is de verzending binnen België gratis.

Brievenbuspakketjes (alleen in Nederland)

Producten die door de brievenbus kunnen met een totaal orderbedrag lager dan 100 euro, zoals 10ml flesjes CBD olie, versturen wij binnen Nederland met speciale brievenbuspakketjes. De verzendkosten voor een brievenbuspakket is slechts € 3,85. Voor brievenbuspakketjes ontvangt u net zoals bij pakketpost een track&trace e-mail om uw zending te kunnen volgen.

Levertijd Pakketten

De levertijd van de producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen, waarbij er ook op zaterdag wordt bezorgd door PostNL.

Levertijd Brievenbuspakketje

Normaal gesproken wordt een brievenbusdoosje de volgende dag bezorgd door de postbode, het kan echter soms 2-3 dagen duren. De track&trace voor een brievenbusdoosje wordt door PostNL na 24 uur automatisch op bezorgd gezet, ongeacht of het wel of niet bezorgd is. De reden hiervoor is dat de postbode de brievenbusdoosjes niet scant. Het kan dus zijn dat uw brievenbusdoosje als bezorgd staat in uw track&trace, terwijl deze in werkelijkheid nog onderweg is. Heeft u echter uw brievenbusdoosje 3 dagen na verzending nog niet ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Hennepolie.be

Bezorgen met PostNL

Alle pakketten worden met PostNL direct verzonden naar het door u opgegeven adres.

Het is bij ons helaas niet mogelijk om uw bestelling bij het magazijn af te halen.

Ander bezorgadres

Wilt u een pakketje naar een ander adres laten versturen? Op onze afrekenpagina kunt u gemakkelijk een ander adres invoeren.

Hoe werkt het? Onder het factuuradres kunt u de regel ‘Verzenden naar hetzelfde adres’ aan of uit vinken. Als u deze optie uit zet verschijnt er vanzelf de mogelijkheid om een ander adres in te voeren.

 

De waardering van www.hennepolie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2392 reviews.